Back to School

Prima zi de școală este o zi plină de emoții, atât pentru copii cât și pentru părinți. Este ziua în care copilul își întâlnește omul care îl va îndruma în următorii 5 ani. Anul acesta, este un an atipic pentru începerea anului școlar, dar părinții tot sunt în căutare de hăinuțe noi, frumoase și confortabile. 

Bluza  Roma MS de la SixforKids este o bluză din bumbac și elastan, care îi va permite băiețelului tău să se joace fără încetare și să se simtă bine și la ore. 

Bluza Tabita de la SixforKids este o bluza din bumbac cu volănașe în partea de jos pentru ca fetița ta să se simtă confortabil în ea și să o și poarte cu drag. 

Pentru că așa cum am zis și mai sus, anul acesta școlar, și nu numai, este atipic, copii vor avea nevoie de măști la școală. Credem ca pentru a purta măștile, copiilor trebuie să le placă cum arată aceste măști. 

Atelierul de Pânză are măști reutilizabile din bumbac, colorate și cu diverse modele, perfecte pentru copilul tău. Acesta este protejat și îi și place ceea ce poartă. 

Pentru că fără un rucsac nu poate merge la școală, Rainbow Art are niște rucsaci minunați, realizați în totalitate manual. 

Și pentru că sănătatea copilului tău este cea mai importantă, ne-am gândit să îți propunem și niște gustări sănătoase, naturale pe care să i le dai la școală. 

Pe Localo găsești o varietate de produse românești, vândute direct de producători locali. 

Ca să îți fie și mai ușor să comanzi, descarcă aplicația noastră de aici:

iOS: http://bit.ly/LocaloAppIOS

Android: http://bit.ly/LocaloAppAndroid

Related Articles

Responses