Cum plasezi o comandă pe platforma Localo? Nimic mai simplu!

Localo este primul marketplace autohton, ce promovează exclusiv produse 100% românești. Povestea platformei a luat naștere în Timișoara pandemică, din dorința de a reuni toți producătorii români sub aceeași umbrelă și de a-i ajuta într-o perioadă în care au fost afectați.

În sfârșit, porțile on-line ale platformei Localo se deschid pentru clienții de pretutindeni! Cu siguranță, vei găsi multe produse care îți vor face cu ochiul, dar cum poți să plasezi o comandă pe platformă? Dacă citești acest mic îndrumar, ești în locul potrivit! Speranța mea este ca răspunsurile întrebărilor tale să se afle aici!

Odată intrați pe www.localo.ro, putem observa că site-ul ne cere acces la locația actuală. Sfatul meu este să îi permiteți accesul, deoarece adresa ne va fi identificată extrem de ușor și astfel, platforma ne va evidenția magazinele aproape de domiciliul nostru. Așadar, ecranul vostru va arăta similar cu ecranul din fotografie, iar așa cum spuneam, dați click pe butonul de “Allow”, respectiv “Permiteți”.

Răsfoind prin catalogul de produse, m-am hotărât să-mi comand un pachet cu lavandă de la Tărâmul Lavandei din Târgu-Mureș. Pas cu pas, voi explica modul în care am plasat comanda pe platformă, cu mențiunea că modalitatea de a comanda rămâne la fel pentru orice produs v-ați alege.

Așadar, în caseta produsului de care vă povesteam mai înainte, există un mic buton verde cu un +. Apăsând pe el, va apărea o casetă de numărare, cu numărul prestabilit 1. Acolo, va trebui să selectați numărul de produse pe care vreți să-l comandați! Eu am comandat două pachete, după cum vedeți și în fotografia de mai jos.

Totodată, cu ușurință se poate observa că în partea dreaptă a ecranului, a apărut o coloană nouă, denumită “Coș”. Acolo vor apărea toate produsele pentru care ai aplicat pașii prezentați până acum. Ca exemplu, pe lângă pachetele de lavandă inițiale, m-am hotărât să-mi comand și cinci săculeți cu lavandă. Coșul meu a arătat așa:

Am apăsat butonul de “Finalizare”, mi-am înregistrat datele (adresa de mail, și parola). Dacă nu v-ați mai înregistrat până acum pe platforma Localo, va trebui să dați click pe “Sign up here”.

Adresa de livrare, în cazul meu, este similară cu locația identificată de platformă, așadar, am scutit o serie de pași, dar adresa poate fi introdusă și manual extrem de simplu, apăsând pe creionul din colțul din dreapta-sus al casetei “Actual Adresă”. Apoi, va trebui să click-uiți caseta “Livrați aici”. Ulterior am apăsat pe butonul “Către Plată”.


Am ales modalitatea de plată. De data aceasta, am preferat să plătesc cu cadrul așa că opțiunea click-uită de mine a fost Pay via Viva. S-a deschis o altă fereastră, unde am completat numărul cardului, numele titularului, data expirării și codul CVV. 

Ce trebuie să știi este că e mult mai ușor tot procesul de a plasa o comandă, dacă ai instala aplicația noastră, aplicația Localo! Îți las două link-uri, pe care sper să le folosești: unul către Magazin Play și unul către Apple Store, pentru Android, respectiv iOS.

Simplu? Chiar te rog, dacă încă ai nelămuriri, să îmi lași un comentariu la acest articol. Ne dorim ca experiența ta să fie una dintre cele mai bune. Până la următorul articol, îți doresc mult spor la shopping! Economia locală este susținută prin platforma Localo!

Related Articles

Responses