simbol

Localo - primul marketplace cu produse 100% românești

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai acces la sute de produse autentice românești, toate adunate într-un singur loc?

Într-o perioadă când atenția noastră se îndreaptă tot mai mult spre a cumpăra de la producătorii locali, Localo îți pune la dispoziție o platformă cu produse 100% românești pe gustul tău, pe care să le poți comanda cu un singur click.

Vrem ca în câțiva ani Localo să sune pe buzele tuturor

,,Ideea de a crea un marketplace cu produse 100% românești a venit mai întâi din nevoia mea de a-mi lista produsele pe o platformă ușor accesibilă. Ulterior am aflat și despre interesul altor zeci de producători și am hotărât să creez un marketplace online unde orice producător local să își poată adăuga produsele, iar consumatorii să poată comanda simplu și ușor direct din aplicația Localo Marketplace sau de pe site-ul localo.ro.

Prin Localo, susținem producătorii locali din România și încurajăm oamenii să aleagă produse locale 100% românești, iar în câțiva ani vrem ca acest nume să sune pe buzele tuturor.’’

Ce ne face diferiți

Am adăugat pe Localo doar producători din România, care activează legal și pot oferi garanția gustului și a calității. În plus, aplicația Localo Marketplace, îți oferă o gamă variată de produse, de la fructe și legume, până la produse artizanale, bijuterii, sau catering de la cele mai apropiate restaurante și băcănii, pe care să le poți comanda simplu și ușor direct de pe telefonul tău mobil.

Descarcă GRATUIT aplicația Localo Marketplace

Descoperă sute de produse locale pe gustul tău, pe care să le poți comanda printr-un singur click.

gplay
appstore

Alege să consumi produse autentice din România

Ne aflăm într-o perioadă care ne-a luat prin surprindere pe majoritatea dintre noi. În aceste momente pline de incertitudine, e momentul cel mai potrivit să ne îndreptăm atenția spre produse locale create cu drag și culese cu toată grija de producători, care pot ajunge direct la tine acasă prin intermediul Localo.

Când alegem să cumpăram direct de la producători, ne susținem reciproc și ajutăm economia locală. În felul acesta, producătorii vor avea resursele necesare să ne ofere permanent produse proaspete și lucruri de bună calitate, iar noi vom putea cumpăra oricand cu încredere.