Politica de retur online a produselor

Potrivit legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, cu suportarea cheltuielilor de retur.

1. Completarea formularului cu date despre retur:

* În cazul în care factura a fost emisă pe persoană juridică.

2. Starea produselor returnate:

3. Motivul/ motivele returului:

4. Produse retur:5. Pentru a ne asigura că produsele ajung în siguranță la noi, vă rugăm să completați formularul de retur după ce ați ambalat/ încoletat produsul și să încărcați o poză cu coletele:

sau link catre poza

Cont bancar (IBAN) pentru restituirea contravalorii produselor returnate

În momentul trimiterii formularului către noi, va fi contactat curierul pentru ridicarea produselor și veți primi în cel mai scurt timp un AWB și un termen de ridicare.

ATENȚIE

Dacă produsele a căror returnare prezintă urme, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice, sau produse lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data recepției calitative și cantitative a produselor în depozitul Vânzătorului, prin aceeași metodă de plată.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur următoarele:

- Produsele perisabile;
- Produse cu termenele de valabilitate expirate;
- Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de către consumator;