Toamna asta alegem local – haine, accesorii, cosmetice

Toamna este momentul în care lista de sarcini zilnice, obositoare și stresante și ritmul de viață haotic revine. Este momentul în care punem la o parte hainele subțiri și le scoatem pe cele mai groase pentru sezonul răcoros. 

Astăzi avem câteva sugestii de haine, accesorii și cosmetice fabricate în România pentru o toamnă cât mai plăcută!

Pentru că temperaturile încep să scadă, dar nu dramatic, ne-am gândit că o geacă de piele lejeră, care se potrivește cu multe stiluri de îmbrăcăminte este alegerea potrivită pentru vremea șireată de afară. Comandă aici!

Pentru o zi mai călduroasă de toamnă, în care vrei să îți faci ziua vară, îți propunem o rochie realizată 100% manual din in de la Bucuria în lucruri simple!

Toamna are culori vibrante de roșu, portocaliu, galben, așa că îți propunem o geantă unicat de la Rainbow Art în tonuri calde, vibrante, care se asortează cu ținuta ta, dar și cu anotimpul!

După o vară în care ai petrecut majoritatea timpului în căldură și umiditate, a venit momentul să îi dai pielii tale un restart. Dacă în timpul verii ai folosit produse de îngrijire mai lejere, cu mai puțin ulei, rutina ta trebuie să înceapă să includă produse care hidratează mai mult tenul, indiferent de tipul tenului, pentru a preveni uscăciunea acestuia.

Pentru față, îți recomandăm crema naturală cu avocado de la Artissana

 Pentru întregul corp îți recomandăm crema de corp cu avocado și lumina nopții de la Lavender Anna și gelul de duș cu uleiuri de la Fathyia

Nu trebuie să uităm de buze, care sunt cele mai expuse la deshidratarea de la frig sau vânt obișnuite pentru această perioadă. Balsamul de buze de la Artissana cu cătină și lemongrass sau balsamul multifuncțional cu lavandă de la Botez&Lavandă repară, protejează și catifelează.

Pe Localo găsești o varietate de produse românești, vândute direct de producători locali. 

Ca să îți fie și mai ușor să comanzi, descarcă aplicația noastră de aici:

iOS: http://bit.ly/LocaloAppIOS

Android: http://bit.ly/LocaloAppAndroid

Related Articles

Responses